meldpunt
word lid

Maandagochtend 26 juli is Frits van Dam overleden. Frits was naast steunpilaar voor SRPJ en oprichter/trekker van TabakNee ook sparringpartner voor Clean Air Nederland.

Frits van Dam liet een grote betrokkenheid zien bij al het maatschappelijke en persoonlijke onrecht dat de tabaksindustrie veroorzaakt. Daarbij had Frits een goed en scherp beeld van het speelveld met alle partijen en hun belangen. Afgelopen jaren hebben wij op een prettige en constructieve manier met Frits samengewerkt. Hoe kritisch Frits ook kon zijn, wat betreft analyse, aanpak en prioriteiten zaten we met Frits nagenoeg altijd op één lijn.

Het overlijden van Frits heeft ons geraakt en geschokt. Frits heeft enorm bijgedragen om roken als groot maatschappelijk probleem op de agenda te zetten en het beeld structureel te veranderen. Wij hadden groot respect voor Frits en vooral ook voor zijn niet aflatende inzet en kritisch vermogen.

Je bent en blijft een scherp voorbeeld voor ons, Frits. Dank voor de fijne samenwerking en alles wat je bereikt hebt. Veel sterkte voor je familie en al je dierbaren.

Namens bestuur en leden van Clean Air Nederland
Tom Voeten

Meldpunt
info@cleanairnederland.nl
010-3200023 | 06-30082264
        
Word lid