meldpunt
word lid

Rotterdam, 17 augustus 2012. Op woensdag 12 september 2012 vinden de verkiezingen plaats voor de Tweede Kamer en een nieuwe regering. Op de website van Clean Air Nederland kunnen stemgerechtigden vanaf zaterdag 18 augustus de standpunten van de politieke partijen op het gebied van roken vernemen. Deze Stemwijzer is een handig hulpmiddel voor mensen die hun stem willen laten afhangen van het rookbeleid van de partijen.

Om deze Stemwijzer vorm te geven, heeft Clean Air Nederland contact gehad met diverse politieke woordvoerders die in de Tweede Kamer het Tabakdossier beheren. De informatie, die op de website van Clean Air Nederland te vinden is, is afkomstig van deze politieke woordvoerders of hun persoonlijke medewerker. Rookvrije stem Wat bijzonder aan deze Stemwijzer is, is dat de standpunten ten aanzien van roken bij sommige partijen veel verder gaat dan wat in hun verkiezingsprogramma is opgenomen. Ideaal om als stemgerechtigde uit te vinden wat de standpunten van de politieke partijen ten aanzien van het rookbeleid nu echt zijn. Ga naar de website van Clean Air Nederland en vind uit waar uw rookvrije stem het beste tot zijn recht komt!

Clean Air Nederland zet zich in voor een rookvrij Nederland en is o.a. initiatiefnemer voor het rookverbod in de horeca.

Meldpunt
info@cleanairnederland.nl
010-3200023 | 06-30082264
sm fb32      sm is32      sm tw32      sm li32
Word lid