meldpunt
word lid

Op twitter hebben diverse organisaties gemeld dat ze stappen hebben gezet naar rookvrij of zich voorbereiden op 1 januari.

In Albergen (vlakbij Almelo) heeft voetbal- en handbalclub De Tukkers de eerste stap gezet. Op initiatief van twee jeugdleden, die een enquete hielden onder toeschouwers, spelers en ouders op hun sportpark, is het sportpark nu op de hele zaterdag rookvrij gemaakt!

Voetbalvereniging vv Staphorst maakte het terrein al rookvrij op zaterdag. De club heeft nu op haar website een duidelijk verzoek voor deze zaterdag aan haar bezoekers en spelers gepubliceerd, het is de moeite waard om te lezen.

In Nijkerk hebben de Gezondheidscentra Nijkerk hun terreinen op 1 december al rookvrij gemaakt. De centra bieden ook zelf stopcursussen aan.

In Nieuw-Lekkerland is een speeltuin rookvrij gemaakt na een ouder-initiatief. Er werd een grappig filmpje bij gemaakt, dat u via YouTube kunt zien.

Revalidatie Friesland laat weten dat haar volledige terreinen rookvrij worden, inclusief haar parkeerterreinen. Het nieuwe beleid gaat op 1 januari in.

Zorgverzekeraar Achmea is bezig om haar gebouwen rookvrij te maken. Dit plaatje willen we u niet onthouden.achmea rookvrij

 

Meldpunt
info@cleanairnederland.nl
010-3200023 | 06-30082264
sm fb32      sm is32      sm tw32      sm li32
Word lid