meldpunt
word lid

BP opende afgelopen dinsdag een tankstation waarin het oliebedrijf voor het eerst samenwerkt met Albert Heijn. Bijzonderheid is onder meer dat tabak gedeeltelijk uit het zicht is gelegd.

De samenwerking met de supermarktketen houdt in deze vestiging in dat de nadruk in de tankshop vooral ligt op voeding die nu al verkrijgbaar is in de stationsvestigingen van Albert Heijn, de To Go-winkels.

BP vindt een uitstalverbod nog te ver gaan, maar heeft wel schuifdeuren geplaatst voor de tabaksschappen, zodat ze deels aan het zicht worden onttrokken. Daarmee hoopt de keten alvast voor te sorteren op de uitkomsten van het overleg over het uitstalverbod binnen de sector van de tankstationbranche.

Het artikel vermeldt dat Albert Heijn in veel van zijn filialen de tabak uit het zicht heeft gelegd, hoewel Albert Heijn dat nog niet zelf naar buiten toe heeft gecommuniceerd, zoals supermarktketen Jumbo dat wel deed.

Onze oproep: ziet u bij een Albert Heijn inderdaad dat de tabak uit het zicht is geplaatst, kunt u daar een foto van maken en opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Meldpunt
info@cleanairnederland.nl
010-3200023 | 06-30082264
sm fb32      sm is32      sm tw32      sm li32
Word lid